Stichting Krachtwerk Nijmegen

Wij bieden ondersteuning aan vrouwen. Het doel van de stichting is om vrouwen uit hun isolement te halen en te houden. Daarvoor ga je samen met ons op zoek naar jouw kracht en jouw talenten. Zodat je weer sterk in je schoenen staat en je zelfverzekerder en energieker voelt!

Je voelt je gezien

Door met vrouwen te trainen ontdek je waar je kracht ligt.

Ontdek je kracht

Door met vrouwen te trainen ontdek je waar je kracht ligt.

Minder eenzaam

Door met vrouwen te trainen ontdek je waar je kracht ligt.

Je krijgt energie

Door met vrouwen te trainen ontdek je waar je kracht ligt.

Doelstelling

Het doel van Krachtwerk is om vrouwen uit hun isolement te halen en te houden. Door met vrouwen te trainen en samen activiteiten te ondernemen ontdek je waar je kracht ligt en ondervind je wat je talenten (nog meer) zijn. Je voelt je minder eenzaam, krijgt meer energie en je voelt je gezien.

Krachtwerk is een stichting; we hebben geen winstoogmerk. Bestuurders en medewerkers werken als vrijwilligers zonder voor hun werkzaamheden salaris te ontvangen.

Wat doen wij

Als ervaringsdeskundige weten wij dat het hard werken is om als alleenstaande vrouw in de maatschappij te staan. Zeker als je weinig of geen vangnet hebt van familie of vrienden. Stichting Krachtwerk organiseert trainingen en bijeenkomsten voor vrouwen. Tijdens deze trainingen en bijeenkomsten ontdek je waar jouw kracht zit, leer je jezelf beter kennen en ervaar je meer balans in jouw leven. Zodat je sterker in het leven staat.

Samen met Ju-Ki, weerbaarheidstraining, heeft Krachtwerk Nijmegen Training Krachtwerk ontwikkeld. Dit is een intensieve training waarin wij gaan bouwen aan je weerbaarheid, je mentale en je fysieke kracht. Zorgen dat lichaam en geest meer in balans komen.

Wie zijn wij

In september 2018 is stichting Krachtwerk Nijmegen door Marieke Burghouts opgericht. Als alleenstaande moeder met kinderen weet Marieke hoe zwaar het is om alleen voor de kinderen te zorgen en hoe het is om als alleenstaande vrouw in de maatschappij te staan.

Samen met professionals en ervaringsdeskundige zet stichting Krachtwerk Nijmegen zich in om vrouwen bijelkaar te brengen zodat ze zich gehoord, gesteund voelen. Minder eenzaam zijn en kracht kunnen halen uit de trainingen en bijeenkomsten.

Agenda

In Maart 2023 starten wij met Training Krachtwerk:

Graag nodigen wij jou uit voor Training Krachtwerk. Training Krachtwerk is een training die jouw lichamelijke en geestelijke weerbaarheid vergroot. Heb jij het gevoel dat jij er alleen voor staat in jouw leven? Ben je snel uit balans, voel jij je vaak niet gehoord en begrepen door de mensen om jou heen en wil je krachtiger in het leven staan. Dan is training krachtwerk iets voor jou. In 15 weken leren wij jou door middel van training (met jouw lichaam bezig zijn door o.a. te boksen, grenzen te stellen en deze verdedigen) en door middel van bijeenkomsten ( daar leren wij in jouw kracht te staan en te blijven) meer grip te krijgen op moeilijke situaties in jouw leven.

Contact gegevens

Vragen?

Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of voor meer informatie.

Telefoon

Bel ons gerust

+31 6 52 30 09 08

Mailen

Stuur ons een mailtje

info@krachtwerknijmegen.nl

Trainingslocatie

Hier geven wij onze trainingen

Trainingscentrum Michi
Staddijk 41 Nijmegen

Of vul het contact
formulier in

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.